Mød Danmissions udsendte

Mød Danmissions udsendte

I 2017 er det muligt at få besøg i din kirke, forening eller genbrugsbutik af nogle af Danmissions udsendte, der til daglig bor og arbejder i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Der bliver en unik mulighed for at høre om Danmissions arbejde fra udsendte medarbejdere i 2017, idet en del af de udsendte kommer til Danmark. De kan bookes til møder i kirker, Y´s Men, genbrug og andre sammenhænge, hvor mennesker vil høre noget om, hvordan Danmission arbejder. Hjælp os med at få fyldt deres kalendere, så mange får hørt den gode historie.

Mød de udsendte, der kan bookes til foredrag:

 Lotte Bredholt, som arbejder på Upendo i Zanzibar er i Danmark d. 5.-15. januar. Lotte kommer med på netværksseminar i Øst og Syd hhv. d. 13. og 14. januar. Foredragets titel er: “Upendo mellem aktivisme og feminisme – om bæredygtige kvinder på Zanzibar”.


Else Højvang afslutter nu sit arbejde i Tanzania, og fra d. 6.-28. feb. er hun på møderejse i Danmark og hendes tema er naturligt nok ”Følgeskab med en selvstændig kirke i Tanzania”. Kan vi få Else ind i jeres kirke til et eftermiddagsmøde, et cafémøde eller en global søndag?


Ernst Jürgensen
Seniorkonsulent

 Anne Mette og Ernst Jürgensen er i Danmark d. 18. april – 7. maj. I anledning af reformationsjubilæet i 2017 planter Danmission træer i Cambodja, som en del af kampagnen “Plant Håb” sammen med Grøn Kirke. Ernst fortæller om hvordan vi gør det. Anne Mette arbejder bl.a. med at inddrage kirker i beskyttelsen af skove i Cambodja. Så hvis jeres kirke markerer reformationsjubilæet ved at plante et træ, så kunne det jo passende kombineres med et foredrag med Anne Mette eller Ernst.

Følg Ernst Jürgensens blog – klik her


Christa Herum kommer fra 10. sep. til og med 8. okt. Der er flere muligheder for at få Christa til en gudstjeneste. Christa er ordineret præst og kan naturligt prædike. Hendes foredrag bygger på erfaringer fra både Egypten, Bangladesh og Cambodja og har fokus på kvinder og menneskeværd.


Pris for et foredrag: 1.500 kr. inkl. transport.

Vil I have et foredrag i Danmission Genbrug, i netværket, i kirken eller i jeres forening? Så kontakt