Mød Danmissions udsendte

Mød Danmissions udsendte

I 2017 er det muligt at få besøg i din kirke, forening eller genbrugsbutik af nogle af Danmissions udsendte, der til daglig bor og arbejder i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Der bliver en unik mulighed for at høre om Danmissions arbejde fra udsendte medarbejdere i 2017, idet en del af de udsendte kommer til Danmark. De kan bookes til møder i kirker, Y´s Men, genbrug og andre sammenhænge, hvor mennesker vil høre noget om, hvordan Danmission arbejder. Hjælp os med at få fyldt deres kalendere, så mange får hørt den gode historie.

Mød de udsendte, der kan bookes til foredrag:

Lotte Bredholt
Forhenværende projektkonsulent, udsendt til Zanzibar, Tanzania

 Lotte Bredholt, som arbejder på Upendo i Zanzibar er i Danmark d. 5.-15. januar. Lotte kommer med på netværksseminar i Øst og Syd hhv. d. 13. og 14. januar. Foredragets titel er: “Upendo mellem aktivisme og feminisme – om bæredygtige kvinder på Zanzibar”.


Else Højvang
Forhenværende projektleder og missionær i Tanzania

Læs mere

Else Højvang har i over 25 år været udsendt til det nordlige Tanzania. Er i dag provstimedhjælper i tre provstier i Karagwe - Nordvest Stiftet i Tanzania. Blev første gang sendt ud for Danmission – dengang Det Danske Missionsselskab– i 1987. Var fra 2007 til 2013 leder for udviklingsprojektet MAYAJA. Fratrådt februar 2017

Else Højvang afslutter nu sit arbejde i Tanzania, og fra d. 6.-28. feb. er hun på møderejse i Danmark og hendes tema er naturligt nok ”Følgeskab med en selvstændig kirke i Tanzania”. Kan vi få Else ind i jeres kirke til et eftermiddagsmøde, et cafémøde eller en global søndag?


Anne Mette Jürgensen
Programkoordinator

annemjurgensen@msn.com
Læs mere

Anne Mette Jürgensen er teolog og tidligere præst i Folkekirken. Hun er udsendt for Danmission til Cambodja, hvor hun arbejder med kirkens efteruddannelse af præster og tidligere bibelskoleelever og dialogarbejdet mellem kristne og buddhister. Anne Mette er desuden optaget af de kulturelle udfordringer for kirkens kvinder i Cambodja.

Ernst Jürgensen
Landerepræsentant Cambodja

erj@danmission.dk
Læs mere

Ernst Jürgensen er udsendt til Cambodja, hvor han varetager rollen som landerepræsentant samt arbejder med fattigdomsbekæmpelse. Ernst er desuden lige nu engageret i et samarbejdsprojekt omkring bevarelse af den truede skov i Prey Lang.

 Anne Mette og Ernst Jürgensen er i Danmark d. 18. april – 7. maj. I anledning af reformationsjubilæet i 2017 planter Danmission træer i Cambodja, som en del af kampagnen “Plant Håb” sammen med Grøn Kirke. Ernst fortæller om hvordan vi gør det. Anne Mette arbejder bl.a. med at inddrage kirker i beskyttelsen af skove i Cambodja. Så hvis jeres kirke markerer reformationsjubilæet ved at plante et træ, så kunne det jo passende kombineres med et foredrag med Anne Mette eller Ernst.

Følg Ernst Jürgensens blog – klik her


Christa Lund Herum
Forhenværende Dialog og kommunikationskonsulent

Læs mere

Christa er Cand. Theol fra København Universitet og har i knap 20 år i Danmark og internationalt arbejdet med religionsmødet primært mellem islam og kristendom.

Fra 2005-2007 var Christa Lund Herum udsendt til Kairo for Danmission, hvor hun arbejdede som interreligiøs koordinator for den Anglikanske Kirke.

Fra 2014 til 2017 udsendt til kommunikations- og dialogarbejde i Cambodia.

Christa Herum kommer fra 10. sep. til og med 8. okt. Der er flere muligheder for at få Christa til en gudstjeneste. Christa er ordineret præst og kan naturligt prædike. Hendes foredrag bygger på erfaringer fra både Egypten, Bangladesh og Cambodja og har fokus på kvinder og menneskeværd.


Pris for et foredrag: 1.500 kr. inkl. transport.

Vil I have et foredrag i Danmission Genbrug, i netværket, i kirken eller i jeres forening? Så kontakt 

Anna-Marie Lauenstein
Kirkeudviklingskonsulent, udsendt til Tanzania

aml@danmission.dk
Læs mere

Anna-Marie er uddannet lærer og har undervist i folkeskolen i 13 år. Fra 2007-2011 var hun engageret som frivillig netværkskonsulent for Danmission på Lolland-Falster. Anna-Marie har været på rejser til Danmissions samarbejdspartnere i Tanzania, Cambodja og Indien.