Kommunale genbrugsbutikker truer de frivillige organisationer

Kommunale genbrugsbutikker truer de frivillige organisationer

Danmission advarer sammen med andre indsamlingsorganisationer mod, at kommunale affaldsselskaber åbner egne genbrugsbutikker og sælger gamle møbler, tøj, ting og sager.

Stadig flere kommunale affaldsselskaber sælger gamle møbler, lamper og tøj i deres egne genbrugsbutikker. Danmission og andre hjælpeorganisationer kalder det unfair konkurrence og frygter, at det rammer vores mulighed for at hjælpe herhjemme og ude i verden. Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation ISOBRO, hvor Danmission også er med, I et brev fra ISOBRO til erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen advarer foreningen om konsekvenserne.

Læs artikler i avisen.dk

Frivillige i genbrugsbutikkerne raser: Kommunen spænder ben for os

Hjælpeorganisationer og kommuner i krig om genbrugsguld