Logi i København søges til teologistuderende fra Tanzania

Logi i København søges til teologistuderende fra Tanzania

Har du husly og hjerterum, så er her muligheden for at hjælpe kirken i Tanzania. Kontakt Danmission, hvis du har mulighed og lyst til at give 3 måneders logi til en teologistuderende fra Tanzania, der skal læse teologi på Københavns Universitet.

Danmission får i efteråret besøg af tre teologistuderende fra Tanzania, der skal studere ved Københavns Universitet i tre måneder. Vi mangler stadig logi til den ene: Thomas Leonard på 25 år, så hvis du eller en du kender har lyst og mulighed for at have ham boende fra 21. august til 18. november 2016, så vil han blive meget glad for at blive taget godt imod og have et sted at bo.

Danmission kompenserer værterne for kost og logi, så der vil ikke være udgifter forbundet med at huse den studerende. Eneste krav er, at det er i København eller omegn med nem adgang til offentlig transport, og at du vil tage godt imod dem.

Hvis du eller en du kender har mulighed for at huse en eller begge de studerende, så kontakt Michael Hvistendahl Munch på mhm@danmission.dk. Du kan også ringe til Karsten Lund på 41 999 308 og høre mere helt uforpligtende.
På forhånd tak!