Danmission søger ungdomsentreprenør

Danmission søger ungdomsentreprenør

Danmission Unge i Aarhus søger ungdomsentreprenør til en stilling på 8 timer om ugen. Ansøgningsfrist 15. august.

Danmission Unge i Aarhus er et netværk af unge med tilknytning til Danmissions arbejde. Mange har været volontører i Danmission, og du skal facilitere det arbejde, som ungdomsgruppen selv ønsker og planlægger, samtidig med at du er en del af netværksteamet hos Danmission og kan viderebringe ideer og inspiration herfra.

Ungdomsentreprenørens opgaver er bl.a.:

  • At samarbejde med Danmission Unges styregrupper om at idéudvikle, planlægge, koordinere og gennemføre aktiviteter for og med unge
  • At skabe og vedligeholde kontakt til unge (bl.a. volontører efter hjemkomst)
  • At skabe kontakt og relation til kirkelige ungdomsgrupper og andre ungdomsfora
  • Ekstern og intern kommunikation især på facebook og Danmissions hjemmeside
  • Kontakt med Danmissions øvrige netværk
  • Samarbejde med ungdomsteamet (København & Aarhus) om fælles opgaver, aktiviteter og målsætninger

Aktiviteterne i Danmission Unge Aarhus er bl.a.: Oplægsaftener, Workshops og uddannelse i dialog, ad-hoc arrangementer, Teologiens Døgn, Julebazar i Ungdomskirken Aarhus, studietur for unge, netværksaftner og meget meget andet.

I Aarhus er der to ungdomsentreprenører, så du får en kollega i det daglige arbejde. Desuden er der to ungdomsentreprenører i København, og du bliver en del af netværksteamet og kommunikationsafdelingen i Danmission, hvorfra du også får indblik i Danmissions øvrige arbejde.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til det kirkelige/frivillige Danmark og til arbejdet i udviklingslande.

Yderligere oplysninger hos (efter 1. aug.):

Birgitte Nørgaard Warming
Kirke- og organisationskonsulent

eller hos: 

Thomas Holmgaard Hundebøll
Tidligere Ungdomsentreprenør Aarhus

Facebook
Læs mere

Thomas kommer fra Esbjerg og har siden sommeren 2015 studeret idéhistorie på Aarhus Universitet.

I 2014/15 var han ansat som Global Fortæller for Danmission. Her var han først fem uger i Myanmar, hvor han fik indblik i Danmissions arbejde i landet og besøgte unge kristne. Herefter rejste han sammen med en ung gæst fra Myanmar rundt i Danmark og fortalte om sine oplevelser til danske konfirmander som en vigtig del af Danmissions undervisningstilbud, Konfirmand Aktion. Desuden er han aktiv i FDF og med i projektgruppen "Minglabar Myanmar", der er et samarbejdsprojekt mellem FDF, KFUM/K og Danmission. Thomas er desuden meget optaget af religionsdialog og har deltaget på Danmissions særlige dialoglejr for unge i Libanon.

Læs mere om Danmission på www.danmission.dk

Praktisk:

Ansøgningsfrist: mandag 15.august 2016 kl.12

Ansættelsessamtaler holdes umiddelbart herefter.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send din kortfattede ansøgning med CV til job@danmission.dk

Mærk ansøgningen ˝Ungdomsentreprenør Aarhus”

Danmission er en organisation forankret i folkekirken. Vi arbejder for at styrke den globale kirke, skabe fred og forståelse gennem dialog og bekæmpe fattigdom for mennesker i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.