Rejs med til Indien

På rejsen skal vi opleve missionshistorien sammen i Tamil Nadu i Syd-Indien

Fra apostlen Thomas i Indien år 52 til Den Kongelige Danske Mission til Tranquebar 1705, til starten på Det Danske Missionsselskab i Indien i 1864, til nutidens guruer, new age og dialogcentret Quo Vadis.

Rejs med til Indien den 4.-18. januar 2017

Pris: 14.900,- kr. – for fly, transport, måltider, overnatninger og turprogram i Indien.

Turens formål er at give et godt og direkte indtryk af Indiens kulturelle og religiøse frodighed, meget stærkere og dybere end ved et almindeligt turistbesøg. Du vil møde smilende og venlige mennesker der vil byde dig velkommen. Vi vil følge den kulturelle udvikling fra Induskulturen til hinduismens styrke og mangfoldighed i dagens Indien. Vi vil følge kristendommens komme fra apostlen Thomas, til etableringen af den lutherske kirke og til mødet med nye religiøse strømninger. Og så skal vi selvfølgelig nyde livet, solskinnet, maden, gøre gode indkøb, have naturoplevelser og være midt i det moderne Indiens mylder og aktivitet.

Vi vil naturligvis især følge det arbejde, Arcot Lutherske kirke udfører i samarbejde med Danmission.

Vi har den forventning til rejsedeltagerne, at de bagefter vil fortælle om turen og rejse støtte til Danmissions og Arcotkirkens arbejde i Indien og holde mindst 5 foredrag med indsamling til Danmission. Deltagerne vil efter turen kunne få faktaoplysninger om, hvad vi har set på turen sammen med fotos. Ikke mindst vil deltagernes egne fotos være vigtige.

Det er ikke en luksustur, der vil være flere enkle overnatninger i kirkens gæstehuse, men ellers vil hoteller og pensionater være af rimelig til pæn standard.

Til gengæld holder vi prisen nede, maden vil være pragtfuld og programmet overdådigt ved at give oplevelser, deltagerne aldrig ville kunne have opnået på egen hånd.

Guide

Tidligere generalsekretær Mogens Kjær er guide, bistået af sin kone, Kanimozhi (Kanni). Turens sprog er dansk, hvad vi møder af engelsk og tamil vil så vidt muligt blive oversat.

Program

Turprogram for Indien-rejsen jan. 2017

Dagsprogram for Indien-rejsen jan. 2017

 

Kontakt for program og yderligere information: