DANMISSION FÅR PRIS FOR KOMMUNIKATION PÅ SOCIALE MEDIER

DANMISSION FÅR PRIS FOR KOMMUNIKATION PÅ SOCIALE MEDIER

Danmission er netop blevet tildelt en pris for vores måde at inddrage sociale medier, når vi fortæller om vores indsatser under Det Arabiske Initiativ.

Danmission og vores partnere har formået at integrere kommunikation på de sociale medier i det daglige arbejde under Det Arabiske Initiativ (DAI) og har derigennem skabt en aktiv online tilstedeværelse på flere forskellige platforme. Sådan lyder det, bl.a. i begrundelsen fra DAI under Udenrigsministeriet, som står bag prisen Social-DAPP Award.

Danmission får bl.a. ros for tilstedeværelse og kombination af Twitter og Facebook i forbindelse med en stor interreligiøs konference forleden på Christiansborg, hvor både ansatte, partnere, tilhørere og følgere herhjemme og ude i verden tweetede og likede.

Danmission er strategisk partner under Det Arabiske Initiativ – vi er dog den næstmindste af partnerne og er derfor ekstra stolte af Social -DAPP prisen.

Læs mere om Danmissions arbejde under Det Arabiske Initiativ – klik her