Danmission inviterer til arrangement med Michael Highburger

Danmission inviterer til arrangement med Michael Highburger

Onsdag 8. juni kan du møde den tidligere benedektiner munk, amerikanske Michael Highburger, der i 16 år har boet i et sydindisk hindu-ashram i Tiruvannamalai i det sydlige Indien, hvor Danmission støtter dialogcentret Quo Vadis.

Mød den tidligere benedektiner munk, amerikanske Michael Highburger, der i 16 år har boet i et sydindisk hindu-ashram i Tiruvannamalai i det sydlige Indien, hvor Danmission støtter dialogcentret Quo Vadis. Han har desuden studeret filosofi og Søren Kierkegaard og i en periode været bosat i Danmark.

Onsdag 8. juni klokken 19:00 – 21:30 inviterer Danmission IKON, Helligåndskirken, Aeropagos og The World Community of Christian Meditation til et arrangement med Michael Highburger i Helligåndskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København.

Læs interview med Michael Highburger i magasinet IKON – klik her

Michael Highburger er rodfæstet i kristendommen. Han lever dialogen, og hans kristne spiritualitet er inspireret af mødet med hinduisme og buddhisme.

Velkommen til meditation og samtale.

Læs hele invitationen – klik her: Arrangement med Michael Highburger

Tilmeld dig arrangementet – klik her

Arrangeres af:
Danmission IKON
Helligåndskirken
The World Community of Christian Meditation
Areopagos