Efterlysning: Årets Ildsjæl 2016

Årets Ildsjæle 2015 - Ruth og Johannes Stenhøj fra Danmissions lysstøberi i Ring. Her sammen med prisoverrækkeren formand Peter Fischer-Møller

Efterlysning: Årets Ildsjæl 2016

På Danmissions repræsentantskabsmøde til september skal vi endnu engang kåre ”Årets Ildsjæl”. Er du frivillig i Danmission, så kan du indstille til Årets Ildsjæl.

På Danmissions repræsentantskabsmøde til september skal vi endnu engang kåre ”Årets Ildsjæl”. Og dermed markere, at Danmission bæres af frivillige ildsjæle, som fortæller om Danmission og tænder engagementet i andre med deres gode eksempel.

Årets Ildsjæl skal indstilles af andre frivillige, så peg på din favorit!

Skriv en begrundelse til:

Eller send et brev til Danmission, Strandagervej 24, 2700 Hellerup, att. Birgitte N. Warming senest 10.august 2016

Årets ildsjæl har i 2015/16:

  • skabt særlige lokale resultater
  • udviklet nye ideer
  • spredt ekstraordinær glæde blandt frivillige kollegaer
  • inspireret andre til at engagere sig
  • stillet utrætteligt op uanset arbejdets art og omfang

I 2010, da Danmission for første gang kårede Årets Ildsjæl, var det søster Bente, der fik titlen. Hun arranger hvert år Kildeborg Pigelejr.

I 2011 var det Helge Langborg, der løb med titlen som Årets Ildsjæl. Han er engageret i Danmission Genbrug i Herning og i det øvrige netværk i Viborg Stift.

I 2012 blev Gunhild Zeuthen Årets Ildsjæl. Hun har været med til at starte flere Danmission genbrugsbutikker.

I 2013 var det Gurli Jensen, der blev Årets Ildsjæl. Hun er hvert år engageret i minicaféen ved Helligåndskirken på Strøget i København. Og desuden frivillig i Danmission Genbrug.

I 2014 var det Mette Bjerregaard, der er engageret i Danmission Genbrug i Roskilde, der blev kåret som Årets Ildsjæl.

Ruth og Johannes Stenhøj fra Danmissions lysstøberi i Ring løb i 2015 med titlen som Årets Ildsjæl. Her sammen med Danmissions formand Peter Fischer-Møller fra Roskilde Stift