Udsendte flytter fra Bangladesh til Cambodja

Udsendte flytter fra Bangladesh til Cambodja

Ægteparret Christa og Peter Herum, der er Danmissions udsendte i Bangladesh, får ny adresse i Cambodja.

Fra juli måned får ægteparret Christa og Peter Herum, der er Danmissions udsendte i Bangladesh, ny adresse. På grund af Danida nedskæringer reduceres Danmissions arbejde i Bangladesh og Christa og Peter Herum, der fungerer henholdsvis som dialog og kommunikationskonsulent og regionsleder for Asien, flytter til Cambodja.

”Det var ikke planen, at vi skulle fraflytte Bangladesh efter kun to år i landet, men vi glæder os over, at vi fortsat skal arbejde i region Asien for Danmission. Vi ser frem til et godt samarbejde med vores kollegaer både herude og i Hellerup, om de gode projekter, som fortsætter i regionen,” fortæller Peter Herum.

Ægteparret og deres søn har netop været i Cambodja for at få flere praktiske detaljer på plads. Familien får base i hovedstaden.

”Phnom Penh er en livlig, spændende og driftig by, som vi glæder os til at skulle bo i de kommende år. Vores 15-årige søn, Jonas, er blevet optaget på den internationale skole, vi har fundet et sted at bo, og alt tegner godt,” siger Christa Herum.

Parrets ældste søn, David, arbejder de kommende måneder som volontør i en landsby i det nordlige Bangladesh. Til august vender han tilbage til Danmark, hvor han skal i livgarden.

Støt Peter og Christa Herums arbejde

Støt nu

Indsæt beløb