DANMISSION MAGASIN I NY INDPAKNING 

DANMISSION MAGASIN I NY INDPAKNING

Danmission Magasin kommer fremover 3 gange om året: I begyndelsen af maj, september og december. Det gør vi for at kunne satse endnu mere på kvaliteten af magasinet, men også for at spare udgifter.

Fremover vil Danmission udkomme tre gange om året: I begyndelsen af maj, september og december.

Beslutningen om at udkomme tre gange om året bunder i et ønske om at kunne satse endnu mere på kvaliteten af magasinet, men også for at spare udgifter.

Af samme grund omdeles de kommende Danmission Magasin af Post Danmark sammen med reklamerne i et foldet papirark (såkaldt adresseløs forsendelse). Har du sagt nej tak til reklamer, når Danmission Magasin alligevel frem – så blot i et blankt stykke foldet papir.

Andre organisationer har med gode erfaringer valgt samme model for omdeling af deres blade, da udgiften til distribution dermed bliver væsentlig lavere. Og det vejer jo tungt i en missionsorganisation som Danmission, hvor vi passer på pengene, så vi har mest muligt at gøre godt med ude i verden.

Håber omdelingen fungerer – husk at kigge efter magasinet i din post. Skulle der være problemer, så kontakt meget gerne Danmission på 3962 9911 – det giver os mulighed for at finde en løsning og vurdere vores aftale med Post Danmark, så vi får mest muligt for pengene.

Læs tidligere udgaver af Danmission Magasin – klik her