Er du blevet ringet op?

Er du blevet ringet op?

Danmission ringer i øjeblikket ud for at fortælle, hvordan Danmission giver en bedre fremtid for fattige og udsatte mennesker i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.

Danmission ringer ud i samarbejde med telemarketingsbureauet TM Partner A/S. Det sker fra telefonnummer: 6143 9551.

Hvis du er i tvivl om det Danmission, der har ringet til dig, eller har du spørgsmål til vores opkald, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 39 62 99 11 eller sende en mail til danmission@danmission.dk.

Hvorfor ringer vi?

Vi ringer blandt andet til dig for at høre, om du vil genoptage din støtte til Danmissions arbejde. Derudover ringer vi til dig, der for nylig har givet din første gave til Danmission, for at spørge, om du kunne tænke dig at fortsætte din støtte via Betalingsservice. I Danmission vil vi gerne, at vores administration fylder mindst muligt, og derfor foreslår vi, at gaver indbetales over Betalingsservice – det gør det i øvrigt også billigere og lettere for dig, fordi du sparer eventuelle gebyrer og besvær på posthus, i bank eller foran PC’en derhjemme.

Hvem ringer vi til?

Vi ringer til dig, der allerede har støttet Danmission.