Bliv frivillig på Himmelske Dage

Bliv frivillig på Himmelske Dage

Når festivalen Himmelske Dage løber af stablen i København først i maj måned, er der brug for frivillige til kagebagning, servering og til de såkaldte samtale-sofaer.

Når Himmelske Dage indtager København 5.-8. maj er Danmission med, og vi har brug for din og dine venners hjælp til at sikre, at Danmissions telt på Nytorv viser sig fra sin bedste side, bugner af kage og dufter af friskbrygget kaffe! For jo flere penge vi får samlet ind under Himmelske Dage, og jo flere mennesker vi får fortalt om Danmissions arbejde – jo flere børn, voksne og familier kan vi hjælpe ude i verden og herhjemme.

I Danmissions telt på Nytorv har vi brug for frivillige til 3-timers vagter om formiddagen, eftermiddagen og aftenen og vi har også brug for frivillige til at bage lækre kager, som vi kan sælge i Caféen.

I sofaerne rundt omkring i centrum kan du melde dig til at sidde i to eller flere timer, en eller flere dage og tale med folk, som kommer forbi om alt, hvad der ligger dig på hjerte, eksistentielt og religiøst. Inviter gerne din lokale præst til at tage en vagt, men det er ikke nødvendigt at være præst – bare du har lyst til at tale med mennesker.

Søndag skal Danmission sammen med andre organisationer servere kirkekaffe for alle deltagere i afslutningsgudstjenesten. Her får vi også brug for frivillige til kaffebrygning, servering og oprydning.

Danmission er kollektpartner for Himmelske og desuden er mange af vore partnere, ansatte og bestyrelsesmedlemmer med til at gøre programmet spændende og fortæller historien om Danmissions arbejde.

Hvad gør du nu?

Send en mail til Birgitte Warming, hvor du skriver, hvad du gerne vil hjælpe med, hvor længe du kan hjælpe og evt. hvornår. Så kontakter vi dig og aftaler nærmere. Du kan også ringe til Birgitte, hvis du har spørgsmål.

Vi ses på Himmelske Dage i København og husk, at du altid kan møde nogle fra Danmission i teltet på Nytorv.

Print flyer om at blive frivilig her: Himmelske Dage Bliv frivillig flyer