En pige skal ikke finde sig i hvad som helst

En pige skal ikke finde sig i hvad som helst

Mød 17-årig Oeksha, som Danmission hjælper i kampen for at få sin frarøvede jord tilbage.

Tag med fagkonsulent Helena B. Christensen og se glimt fra Danmissions arbejde i Tanzania.

Video nr. 1: Selv om man er en pige på landet i Tanzania og frarøvet sin jord, behøver man ikke – længere – finde sig i alt. Danmission arbejder for børns rettigheder sammen med ACP i Karagwe, hvor pigen Oeksha fik hjælp til at gå rettens vej, fortæller fagkonsulent Helena B. Christensen fra et besøg i området.

Klik her og se med

Video nr. 2: Fagkonsulent Helena B. Christensen er til et lokalt tribunal, som mægler i stridigheder fx om ægteskab og jord. Sammen med ACP arbejder Danmission for at styrke adgangen til det lokale retssystem i Karagwe.

Klik her og se med

Støt nu