Læs interview med Danmissions nye generalsekretær i dagens Kristeligt Dagblad

Rune Lundø

Læs interview med Danmissions nye generalsekretær i dagens Kristeligt Dagblad

I Kristeligt Dagblad fredag forklarer Jørgen Skov Sørensen, hvad det gode liv er for ham.

“Jeg er begyndt at cykle på mine ældre dage. Jeg cykler for det meste ud af byen og slipper racercyklen fri på landevejene. Og så cykler jeg på ferier. Jeg har både cyklet i Italien og Frankrig, og næste gang går turen til Schweiz, hvor jeg skal give mig i kast med Alperne,” sådan fortæller Jørgen Skov Sørensen i Kristeligt Dagblad fredag i interviewet kaldet “Det gode liv”, der hver uge interviewer en kendt, om hvad det gode liv er for dem.

Klik her og gå til interviewet på Kristeligt Dagblads hjemmeside

Læs mere om Jørgen Skov Sørensen her