Danmission er med på Kvindernes Internationale Kampdag

Danmission er med på Kvindernes Internationale Kampdag

Mød Danmissions nye ambassadører, Stine Bosse og Saliha Feteh, i radio, TV og på tryk i dag i Aftenshowet, P1 Orientering og Kristeligt Dagblad.

For Danmissions ambassadør Stine Bosse blev det noget af en øjenåbner at besøge nogle af de kvinder, som Danmission støtter i Egypten. Læs reportage fra turen i Kristeligt Dagblad – klik her.

DMKairoSocialeMedier018

Se også erhvervsleder Stine Bosse og Danmissions anden nye ambassadør, debattør og lektor Saliha Maria Fetteh fortælle mere om deres oplevelser og overvejelser efter rejsen til Egypten i Aftenshowet kl. 19-19.55 og på P1 Orientering ca. kl. 17.45 i andledning af‪ Kvindernes Internationale Kampdag.

Vil du vide mere om, hvorfor profeten Muhammeds første hustru, der var en selvstændig forretningskvinde med eget karavanefirma, aldrig bliver anvendt som forbillede af teologerne, når kvinders rettigheder og muligheder kommer på tale? Det undrer Saliha Marie Fetteh, ligesom det undrer de erhvervskvinder, hun har mødt i Egypten.

DMKairoSocialeMedier019

Det kan du læse mere om i dagens blog på religion.dk skrevet af Saliha Marie Fetteh – klik her og læs mere.