VIDEO: Stine Bosse berørt af mødet med kvinder i Egypten

Danmissions nye ambassadør blev berørt og begejstret, da hun mødte nogle af de kvinder, som Danmission støtter i Egypten.

”At se hvor meget overlevelses-drive, der er i de her kvinder, gør mig så begejstret. Jeg får en tro på verden, som jeg måske en gang i mellem kan blive tvivlende på, men når jeg så møder det her, så tænker jeg: YES!,” sådan siger Danmissions ambassadør erhvervskvinden Stine Bosse, der netop har været i Egypten for at opleve noget af det arbejde Danmission støtter i landet.

“Der er stolthed, glæde og overlevelse gemt rigtig mange steder i verden. Det er godt at opleve at Danmission er med til at støtte lige præcis dét. For det er det, der skal til for, at vi kan leve fredeligt med hinanden,” siger Stine Bosse.

Følg de to nye  ambassadører for Danmission og deres oplevelser i Egypten her på siden og på Danmissions Facebook-side eller følg @danmissiondk påTwitter.