Video: Stine Bosse og Saliha Fetteh besøger udsatte kvinder

Danmissions to nye ambassadører besøgte for nyligt et af de projekter for kvinder, som Danmission støtter i Egypten.

”Det er lidt lige som at gå rundt i min farmors ungdom. Her er der broderi, bekymring for børnene og for, hvordan de skaffer til dagen og vejen,” sådan siger erhvervskvinden Stine Bosse, mens hun sammen med debattøren Saliha Fetteh besøger et af Danmissions projekter for kvinder i Cairo. Her kan kvinderne lære at sy, strikke, læse og skrive, og de kan få hjælp til at skabe deres egen indtjening. Kvindecentret støtter Danmission gennem den anglikanske kirkes udviklingsafdeling, EpiscoCare, i et af Cairos fattige områder.

Følg de to nye  ambassadører for Danmission og deres oplevelser i Egypten her på siden og på Danmissions Facebook-side eller følg @danmissiondk på Twitter.