Red liv – hjælp flygtningene i Syrien i dag

Red liv – hjælp flygtningene i Syrien i dag

Vintermånederne er hårde i Syrien. Efter næsten seks år med en brutal og blodig konflikt har den syriske befolkning mere end nogensinde brug for hjælp.

13,5 millioner er internt fordrevne og kæmper for at overleve i det krigshærgede land. Syrerne kæmper for at stille sulten og holde sig varme – alt imens de forsøger at undgå regimets og oprørsgruppernes bombardementer.

I over 100 år har Danmission arbejdet i Syrien og med stærke syriske partnere sørger vi for at få hjælpen frem til børn, voksne og familier, der mangler mad, medicin og varmt tøj i den syriske vinter.

Danmissions regionsleder for Mellemøsten, Maria Lindhardt, befinder sig i Libanon tæt på den syriske grænse.

”Jeg er i daglig kontakt med vores partnere, og deres beretninger inde fra Syrien er hjerteskærende. De internt fordrevne har oftest mistet alt, hvad de har. Det er mennesker, der kæmper for deres egen og deres families overlevelse. Der er desperat brug for vores hjælp – hellere i dag end i morgen”, siger Maria Lindhardt.

Nødhjælpen bliver uddelt af frivillige fra de lokale kirker, moskeer og religiøse organisationer. Det sikrer, at vi får nødhjælpen frem til de hårdest ramte – uanset deres religiøse baggrund, etnicitet og politiske observans.

Med din støtte kan vi levere mad, tøj, medicin og tæpper og hjælpe med husly.

Se på kortet her (markeret med orange), hvor i Syrien Danmission støtter med akut nødhjælp:

syrien_wada_neo

 

Danmission i Syrien

Danmission har i over 100 år arbejdet med fattigdomsbekæmpelse, dialog og kirkeudvikling i Syrien. Arbejdet udføres blandt andet i tæt samarbejde med organisationen Forum For Development and Culture (FDCD) og med den græsk-ortodokse kirke i Den Kristne Dal.

Danmission støtter:

  • Nødhjælp til internt fordrevne
  • Dialogprojekter mellem religiøse, etniske og kulturelle grupper.

 

Støt nu

Indsæt beløb