Mød Danmission på Himmelske Dage

Mød Danmission på Himmelske Dage

Når Himmelske Dage fylder København til Kristi Himmelfart er Danmission med med samtale, sang og meget mere.

Danmission er selvfølgelig med på Himmelske Dage, som man har valgt at kalde Danske Kirkedage i København 5. til 8. maj 2016. Danmission byder bl.a. ind med hjertets sang, samtale-sofaer, debatter om lidelse & forsoning, dialog, religionsteologi og meget mere – som vi løbende vil fortælle om.

Målet med Himmelske Dage er at skabe aktuelle, relevante og nærende samtaler for alle, der er nysgerrige på det religiøse, etiske og eksistentielle. Og alle inviteres med – uanset om du tror på Gud, er kristen eller bare forvirret. For det er samtalen, der er i centrum.

Sammen udforsker vi, hvilken rolle tro, kirke, kristendom og religion spiller og kommer til at spille både i fremtidens samfunds- og kulturliv, men også for det enkelte menneske.

Danmission har et telt på Nytorv på Strøget i København, hvor man ud over at købe en kop kaffe og et stykke kage – og måske en lun genbrugstrøje – også kan møde Danmission. Teltet er også oplagt knudepunkt, når man skal mødes med venner og bekendte, som også har taget turen til Himmelske Dage.

Håber vi ses til Kristi Himmelfart 5.-8. maj!

Klik her og bliv klogere på Himmelske Dage – det tager kun 40 sekunder.

Få mere at vide – klik her