Vil du være med til at finde formlen for mindre voldelig ekstremisme og radikalisering?

Vil du være med til at finde formlen for mindre voldelig ekstremisme og radikalisering?

Så søg om at blive deltager i uddannelsesprogrammet ”Leaders for Interreligious Understandig” 2016.

Vil du sætte handling bag ordene og være med til at skabe fred og dialog i og imellem Danmark og Mellemøsten? Rummer din faglige rygsæk erfaringer med religion, politik, civil samfund eller medier og journalistik?

Så har du nu muligheden for at blive optaget på et dansk-arabisk uddannelsesprogram for unge mellem 25 til 35 år kaldet Leaders for Interreligious Understanding (LIU), som Danmission sammen med de mellemøstlige parntere Adyan, CEOOS, Royal Institute for Inter-Faith Studies og FDCD står bag.

Tidligere deltagere, der har påtaget sig ansvaret for at styrke og skabe dialog mellem Mellemøsten og Danmark er fx journalist og forfatter Jakob Sheikh, debattør Natasha AlHariri, journalist og forfatter Rushy Rashid, politiker Fasael Rehman og Naghme Ashabi, social arbejder og skuespiller og præst Andreas Rasmussen. Se tidligere deltagere her

Programmet er baseret på en tilgang, der kombinerer dialog, læringsprocesser og praktisk erfaring. Programmet består af seminarer, online kurser samt konkrete initiativer, der gennemføres af deltagerne selv.

Deltagerne skal findes i Danmark, Egypten, Libanon, Jordan og Syrien og skal have både faglig og personlig interesse for dialog og være med til at udtænke og udføre konkrete initiativer, der kan skabe modstandsdygtighed i samfundet over for voldelig ekstremisme og radikalisering.

LIU er støttet af Det Arabiske Initiativ.

Ansøg og læs mere her

Deadline for ansøgning: 29. februar 2016

Mød en tidligere deltager: