Er du frivillig i Danmission?

Er du frivillig i Danmission?

Så tag med på netværksseminar for frivillige og mød andre frivillige, hør nyt fra Danmissions arbejde og få tips til arbejdet som frivillig. Der afholdes netværksseminarer i Nørager, København og Odense.

Det er Danmissions 8000 danske frivillige, der er engageret i kirker, Danmission Genbrug, distrikt, kredse mv., som er det solide fundament under det arbejde, som Danmission står bag i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark. Derfor inviterer vi alle frivillige til at mødes for at høre nyt fra vores arbejdsområder. Samtidig giver det mulighed for at møde andre frivillige, og høre hvordan de gør lokalt. Vi glæder os til at være sammen med dig!

Der er netværksseminar for frivillige i Roskilde, Lolland-Falster, Helsingør og Københavns stifter 29. januar kl. 10:00 – 16:30, på Mødestedet, Valdemarsgade 14,3. sal, 1665 København V. Læs mere her

Der er netværksseminar for frivillige i Ribe, Haderslev og Fyns Stifter lørdag den 30. januar kl. 10:00 – 16:30Danmission Genbrug Odense Bazar Fyn, Thriges Plads 1, 5000 Odense C. Læs mere her

Der er netværksseminar for frivillige i Aalborg, Viborg og Aarhus Stifter 6. februar kl. 10:00 – 16:3, på Borremose Efterskole, Løgstørvej 170, 9610 Nørager. Læs mere her