Vil du med til Myanmar?

Vil du med til Myanmar?

I samarbejde med KFUM & KFUK, FDF og Silkeborg Højskole tilbyder Danmission en unik rejseoplevelse i Myanmar - og du kan komme med på holdet.

Drømmer du om at møde en anderledes og fascinerende verden? Har du lyst til at rejse sammen med andre unge?

I samarbejde med FDF, KFUM og KFUK og Danmission inviterer Silkeborg Højskole til et spændende udviklings- og studierejseprojekt i Myanmar. Projektet begynder med højskoleophold og undervisning i Silkeborg. Så rejser du sammen med ”MYANMAR – volontørrejseholdet” til Myanmar og deltager i frivilligt arbejde i udviklingsprojekter eller på et værested for gadebørn. I Myanmar skal du også være med til at lave højskole-workshops for unge.

Som frivillig i Myanmar har du mulighed for at rejse helt tæt på og møde den verden, som vi ofte kun ser billeder fra på vores smartphone eller i tv. Et ophold i Myanmar i 2 måneder helt tæt på lokale projekter, der gør en kæmpe forskel for mange børn og unge, giver dig et unikt indblik i en kultur og et land, langt fra din egen verden. Rejsen er en mulighed for dig, for at træde ind i igennem skærmen og være til stede der, hvor verdens skævhed for alvor er på spil.

LÆS MERE OM DANMISSION I MYANMAR

Forud for rejsen har du i faget MYANMAR på højskolen arbejdet med kultur, religion, globalisering, organisationsarbejde, udviklingshjælp, aktivt medborgerskab og meget andet.

Vil du rejse med?

Har du lyst til at opleve udviklingsarbejde i Myanmar på nærmeste hold og rejse sammen med en flok unge fra Danmark, så klik ind på Silkeborg Højskoles hjemmeside og læs om muligheden for at rejse til Myanmar i fællesskab med Danmission, KFUM & KFUK og FDF.

Semesteret på Silkeborg Højskole begynder i foråret 2016 og rejsen er i juni-juli.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har lyst til at høre mere om rejsen og højskolen: 86 82 29 33 / info@silkeborghojskole.dk

Læs mere på: http://silkeborghojskole.dk/rejser/myanmar-unge-droemme-og-demokrati

 

 Foto: Cecilie Rahbek, Myanmar 2015