Guldmedalje til Danmission

Guldmedalje til Danmission

Cambodjas religionsministerium har givet Danmission en guldmedalje for vores engagement i verdensdagen for bøn og handling for at skabe bedre vilkår for verdens børn.

Danmission hædres for vores engagement i The World Day of Prayer and Action for Children. Danmission har i Cambodja støttet denne verdensdag, hvor både trosbaserede og sekulære organisationer sammen har fokus på at stoppe udnyttelse af og vold mod børn.

Danmission har givet økonomisk støtte til afholdelse af dagen og været med i forberedelserne. Desuden har vi været primus motor i forhold til at udbrede kendskabet til dagens blandt civilsamfundsorganisationer og fået langt flere organisationer – ikke mindst kristne – til at deltage i arrangementet.

”Vi er taknemmelige for, at det cambodjanske religionsministerium anerkender vores arbejde. Vi er specielt glade for, at vi fik en guldmedalje, da den kun blev givet til 3 organisationer – UNICEF, World Vision og Danmission,” siger Ernst Jürgensen, Danmissions landekoordinator i Cambodja

Det var Danmissions cambodjanske ansatte, Sithuan, som modtog guldmedaljen på vegne af Danmission.

Læs mere om The World Day of Prayer and Action for Children