Danmissions årlige Lucia Indsamling er i gang!

Danmissions årlige Lucia Indsamling er i gang!

Årets Lucia Indsamling er i luften med tilbud for både frivillige, kirker og kor, der i juletiden kan samle ind til fordel for Danmission Fremtidsbørn i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Juletiden nærmer sig, og med den er det igen blevet tid til Årets Lucia Indsamling. Engagerede frivillige, kor, foreninger, genbrugsbutikker og kirker kan igen i år være med til at samle ind til Danmissions arbejde for børn og unge i Asien, Afrika og Mellemøsten.

Både som privat person og som kirke er det muligt at bestille en ”Lucia-kasse”, der indeholder engle og skrabelodder, som kan sælges til adventstidens forskellige sammenkomster og arrangementer.

Bestil her lucia_kasse

 

 

 

 

Som kor er det muligt at samle ind til Årets Lucia Indsamling ved at blive en del af Luciastafetten, hvor kor på skift giver koncerter til fordel for Danmissions arbejde.

Læs mere om Årets Lucia Indsamling og tilmeld dig, din kirke eller dit kor.

I mange af Danmissions 86 genbrugsbutikker er det muligt at købe skrabelodder og skrabe sig til gevinster, alt imens man støtter Årets Lucia Indsamling. Find din nærmeste genbrugsbutik her

Lucia-webshoppen kan du bestille materialer og købe Lucia-engle.

Vi glæder os til at høre, hvordan jeres indsamling går, og vi modtager gerne fotos og tekst fra de arrangementer, koncerter osv. der bliver afholdt i forbindelse med Årets Lucia Indsamling. Send til tekst og foto til ksk@danmission.dk.

Tak fordi du/I har valgt at være en del af Årets Lucia Indsamling – Sammen er vi Danmission!