89.118 kr. blev sunget ind til Syrien

Jerusalemskirken i København sydede af gospelsang og næstekærlighed, da der i fredags var støttekoncert til fordel for Danmissions arbejde for de internt fordrevne i Syrien.

11 forskellige gospelkor deltog i den store støttekoncert, som frivillige kræfter fra gospelkirken The Gospel Fellowship havde stablet på benene til fordel for Danmissions arbejde for flygtninge inde i Syrien.

Ideen til en særlig indsamlingskoncert opstod, da syriske flygtninge begyndte at krydse den danske grænse. Det fortæller Laura Kjærgaard, der er sanger, korleder for en række gospelkor og musikleder i The Gospel Fellowship.

”Krigen i Syrien blev endnu mere nærværende, da flygtningestrømmen nåede til Danmark, og vi spurgte os selv, hvad vi kan gøre? Det er oplagt, at vi bruger gospelsangen til at hjælpe, og så opstod ideen om en støttekoncert”, siger Laura Kjærgaard.

SÅDAN STØTTER DANMISSION FLYGTNINGE I SYRIEN 

Og fredag aften sang i alt 467 sangere så til fordel for Danmissions arbejde i Syrien. Her støtter Danmission internt fordrevne med hygiejneartikler, tæpper, mad, husly, medicin og brændstof.

Laura Kjærgaard er rørt over den store opbakning som støttekoncerten fik og imponeret over det flotte indsamlingsresultat.

”Det her er en mulighed for at hjælpe inde i Syrien, og for os, der synger gospel, giver det rigtig god mening, at vi kan støtte gennem vores sang. Mange af de sange vi synger handler om Guds kærlighed til os mennesker – at samle ind til Syrien er en mulighed for at generere hjælp og næstekærlighed til mennesker, der virkelig har brug for det,” siger Laura Kjaergaard.

Fra Danmission lyder en stor tak til:

Gospel Unlimited

Corallerne

New Season

Copenhagen Gospel Singers

Glostrup Gospel

Faith

Amager Gospelkor

Gospel Generation Next

The Gospel Choir

Copenhagen Gospel Voices

The Gospel Fellowships sanger-team

 

[onlinedonation id=”121″]