Morgenbadning, fordybelse og natløb på Blåvandgård Børnelejr

Morgenbadning, fordybelse og natløb på Blåvandgård Børnelejr

Børn fra hele landet fandt igen i år sammen på Danmissions børnelejr, hvor der blev skabt mange sjove og gode sommerminder.

I uge 30 var der traditionen tro Danmission Børnelejr på Blåvandgård, ved Vesterhavet. En uge hvor deltagerne kom rundt i både det nye og det gamle Egypten. Børnene havde en fantastisk uge med et godt fællesskab, hvor der var plads til alle, de små på 6 år og de store på 13 år. Blåvandgård er en lejr med mange traditioner, og mange ting der går igen, år efter år. Morgenbadning i de smukke omgivelser ved Hvidbjerg Strand i Blåvand, flaghejsning og morgensang, en hel masse udklædning, fordybelse og tænketid, masser af løb og strand OL, natløb og fyrtur og underholdning. Børnene knyttede nære venskaber og lavede alt fra klassiske sommeraktiviteter til kreative lege sammen med de engagerede frivillige ledere.

Blåvandgård er et sted, hvor børn fra hele Danmark mødes og har en skøn og udviklende uge, hvor de lærer om sammenhold, rummelighed, næstekærlighed og ansvar.

Blåvandgård 2015 2

Børnene løber ud i vandet på en af de 3 daglige badninger i Vesterhavet.

Se flere fotos fra ugen på lejrens Facebook-side.