Nik og Lotte Bredholt sendes til Zanzibar fra Sankt Ansgars Kirke

Søndag 21. juni inviteres der til udsendelsesgudstjeneste for Nik og Lotte Bredholt, som skal udsendes for Danmission til Zanzibar og Madagaskar.

Traditionen sender Danmissions nye udsendte af sted fra Danmark med en gudstjeneste. Søndag den 21. juni kl. 11 sendes ægteparret Nik og Lotte Bredholdt godt af sted fra Sankt Ansgars Kirke, Bredgade 64, 1260 København K.

Nik Bredholt, der ind til for nylig var programchef i Danmission rejser sammen med sin familie til Zanzibar, hvor han er ansat som ny regionsleder for Zanzibar og Madagaskar.

Det vil Danmission gerne markere, og det sker ved en højmesse i deres sognekirke, den katolske Sankt Ansgars Kirke i København. Liturgi varetages af sognepræst Daniel Nørregaard, imam Naweed Baig medvirker, og for selve udsendelsesmarkeringen står Danmissions formand Biskop Peter Fischer-Møller.

Efter gudstjenesten vil der være et hyggeligt eftersamvær, hvor kirken og Danmission byder på en sandwich og noget at drikke.
Danmission håber, at du har lyst til og mulighed for at deltage i denne festlige begivenhed, så vi i fællesskab kan ønske Lotte og Nik og deres familie Guds velsignelse med arbejdet.

Læs mere om Nik og Lotte Bredholt her