Danmission får ny fagkonsulent med fokus på dialog

Line Ramsdal bliver fra 1. juni en del af Danmissions indsats for at styrke arbejdet med trosdialog og fattigdomsbekæmpelse i Mellemøsten.

28-årige Line Ramsdal begynder 1. juni i en etårig tidsbegrænset stilling som fagkonsulent hos Danmission.Hun skal være tilknyttet programmet for fattigdomsbekæmpelse i Mellemøsten og især Danmissions dialogarbejde i regionen. En indsats der er en del af Det Arabiske Initiativ, som har til formål at skabe grundlag for dialog, forståelse og samarbejde mellem Danmark og den arabiske verden.

Læs om Danmissions dialogarbejde her

Version 4

Line Ramsdal har en kandidatgrad i Mellemøststudier fra Syddansk Universitet, og derudover har hun særdeles relevante erfaringer med Mellemøstarbejde – ikke mindst i forbindelse med Det Arabiske Initiativ og Danida-relateret arbejde i regionen, som hun har beskæftiget sig med i sit seneste job hos Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF), samt fra hendes praktik på den danske ambassade i Saudi Arabien.

Indsigten i Mellemøsten kombinerer Line med kendskab til det kirkelige landskab og interreligiøs dialog. Hun er opvokset i en præstegård på Nørrebro og hendes forældre har begge været engagerede i Danmissions arbejde. Hun har desuden været studentermedhjælp i Folkekirkens Nødhjælp og aktiv i FDF.

Privat bor Line sammen med sin kæreste på Vesterbro.