Danmissions regionsleder for Mellemøsten i Radio24Syv

Danmissions regionsleder for Mellemøsten i Radio24Syv

Nytter Danmissions dialogarbejde i Mellemøsten? Hør hvad regionsleder Maria Lindhardt svarede på dét og meget mere, da hun søndag gæstede 24Syv.

Hvorfor nytter det at skabe trosdialog blandt stridende religiøse grupper i Mellemøsten? Og hvorfor er det en fordel at gå ind dialogarbejdet som en kristen missions-organisation? Det kan du få svaret på, hvis du følger linket og lytter til talkshowet Højlunds Helte, der i går blev sendt live i Radio24Syv.

Danmissions regionsleder for Mellemøsten, Maria Lindhardt, var gæst i programmet sammen med ægteparret Niddal el-Jabri og hans kone Natasha al-Hariri. Natasha al-Hariri er en del af Danmissions træningsprogram LIU (Leaders for interreligious understanding), der er en del af Det Arabiske Initiativ og sat i verden for udbygge forståelsen mellem forskellige religioner og igangsætte konkrete initiativer for at opbløde eller løse eksisterende konflikter.

Læs mere om Danmissions dialogarbejde her

Læs mere om Maria Lindhardt her

[onlinedonation id=”121″]