Er du blevet ringet op?

Er du blevet ringet op?

Danmission ringer lige for tiden ud for at fortælle om vores arbejde for fattige og udsatte mennesker i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.

Vi samarbejder med telemarketingsbureauet TM Partner A/S, som ringer fra telefonnummer:  61439551.

Hvis du er i tvivl om det Danmission, der har ringet til dig, eller har du spørgsmål til vores opkald, er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer: 39 62 99 11 eller sende en mail til danmission@danmission.dk.

 

Hvorfor ringer vi?

Vi ringer blandt andet til dig der støtter Danmission via Betalingsservice for at spørge, om du kunne tænke dig at hæve beløbet, du støtter med. Derudover ringer vi til dig, der for nyligt har givet din første gave til Danmission for at spørge, om du kunne tænke dig at fortsætte din støtte via Betalingsservice.  I Danmission vil vi gerne, at vores administration fylder mindst muligt, og derfor foreslår vi, at gaver indbetales over Betalingsservice – det gør det i øvrigt også billigere og lettere for dig, fordi du sparer eventuelle gebyrer og besvær på posthus, i bank eller foran PC’en derhjemme.

 

Hvem ringer vi til?

Vi ringer til dig, der allerede støtter Danmission.