Kom på dialoglejr i Libanon! Søg senest 24. april

Kom på dialoglejr i Libanon! Søg senest 24. april

Tør du se mennesker med en anderledes kultur og religion i øjnene? Har du fået øjnene op for verdens mangfoldighed? Så kom med på International Work and Study Camp 2015

Danmission og vores samarbejdspartner FDCD (Forum for Development Culture & Dialogue) i Libanon inviterer dig med på ”International Work and Study Camp” – et dialogseminar med unge deltagere fra hele verden. 30-40 unge fra hele verden, mellem 22 og 32 år, skal i løbet af ugen deltage i undervisning og dialogworkshops, der fokuserer på temaet “Dialogue and religious diversity facing extremism”; de skal arbejde sammen om praktiske opgaver, være med på ekskursioner og møde unge fra andre kulturer og med en anden religiøs baggrund.

Da campen har 10 års jubilæum inviteres både gamle og nye deltagere til Libanon. Vi søger derfor både nye og tidligere deltagere! Lejrens formål er at skabe venskaber og forståelse på tværs af sprog, etnicitet og religion. Vi håber, de af jer som har været afsted vil gense gode venner og møde nye, og vi håber for jer alle, at lejren kan skabe stærke bånd kulturer imellem og være et skridt på vejen til at skabe fred og forsoning i verden!

Pris: 1500 kr. inkl. kost, logi og flybillet (transport til lufthavn er ikke inkluderet).

Læs mere her og husk at søge inden d. 24. april.

Se invitationen her: 

Download ansøgningsblanket her: