Weekendens angreb har tydeliggjort behovet for dialog

Weekendens angreb har tydeliggjort behovet for dialog

Malene Fenger-Grøndal fra Danmissions dialognetværk skriver i dagens Kristeligt Dagblad. Læs med her!

“Reagerer vi med had og aggression og lader frygten styre forhastede politiske tiltag, risikerer vi, terroren får den værst tænkelige effekt: At den smitter os med sit hadefulde blik på verden og sin manglende respekt for menneskelivet i al dets mangfoldighed.”

Sådan skriver Malene Fenger-Grøndal i dag i Kristeligt Dagblad. Malene er en del af Danmissions interreligiøse dialognetværk (LIU), der består af unge danskere med forskellige religiøse baggrunde. Alle har de deltaget i Danmissions et-årige uddannelsesprogram sammen med unge fra Libanon, Egypten og Syrien. I marts samles det danske netværk igen – for blandt andet at diskutere, hvordan man kan arbejde mod ekstremisme og radikalisering

I dagens indlæg fremhæver Malene Fenger-Grøndal vigtigheden af dialogplatforme som det kommende netværksmøde.

Læs med her!

Læs mere om Danmissions interreligiøse træningsprogram (LIU) her – og hvilke konkrete dialogprojekter, der er kommet ud af projektet.

LIU-programmet støttes af Udenrigsministeriets Det Arabiske Initiativ.