Musik, sang og samvær til fordel for Danmission

Musik, sang og samvær til fordel for Danmission

Vodskov Kirke har den seneste uges tid haft særligt fokus på at samle ind til og formidle viden om Danmissions MAYAJA projekt i Tanzania.

I Vodskov Kirke ved Aalborg i Nordjylland har man med iver og ildhu den seneste uge haft fokus på både at samle ind til og formidle viden om Danmissions MAYAJA projekt i Tanzania.

MAYAJA er et udviklingsprojekt i det nordvestlige Tanzania, hvor bønder modtager undervisning og lærer om nye dyrkningsmetoder og bliver undervist i hygiejne og sundhed. Og netop dette projekt har man i Vodskov Kirke valgt at have som særligt indsamlingsprojekt. Derfor har man den seneste uges tid både kunne invitere på en særlig middag i sognegården, til gospelworkshop og til gospelkoncert.

Middagen i sognegården, der blev afholdt 2. februar, var en tak til de 44 frivillige, der havde lagt kræfter i kirkens julemarked. De frivillige fik dejlig mad akkompagneret af en fortælling fra Lone Primdahl, der er bestyrelsesmedlem i Danmission. Hun fortalte om MAYAJA, Tanzania og Danmissions arbejde.

I lørdags myldrede så 90 sangere ind i Vodskov Kirke, hvor man for fjerde gang indbød til ”GOSPEL WORKSHOP FOR MAYAJA”. I mandags gik det så løs igen denne gang fyldtes kirken af mennesker, der var kommet for at høre ”MUSIK FOR MAYAJA”. Udover GOSPEL WORKSHOP KORET leverede kirkens børne- og ungdomskor nogle flotte numre, og der var også plads i programmet til et par andre lokale talenter. De musikalske indslag blev afbrudt af fortællinger om MAYAJA-projektet. Indtægter fra deltagerbetaling for at være med i gospelworkshoppen og indtægter i forbindelse med koncerten går ubeskåret til Danmissions MAYAJA projekt.

[onlinedonation id=”95″]