Lodseddelsalg for mission nytter

Salg af lodsedler er langt fra passé! Hjælp med at sælge lodder mellem d. 15. marts og den 15. maj i år.

I 2014 gav Landslotteriet til mission og udvikling omkring 400.000 kr. i overskud til de 6 deltagende missionsselskaber – heraf gik 186.409 kr. til Danmission. Det nytter altså at gå fra dør til dør eller sælge lodsedler i genbrugsbutikker, kirker og missionshuse.

Hjælp os igen i år med at sælge lodsedler til fordel for mission og udvikling! Over hele landet kan frivillige fra kirker, menighedshuse, genbrugsbutikker og lokalforeninger sælge lodsedlerne fra 15. marts til 15. maj 2015.

For en 20’er – som nu også kan gives via Mobile Pay – kan du være med til at gøre en forskel for medmennesker i Asien, Mellemøsten og Afrika, der har brug for hjælp – hvad enten det skyldes krig, naturkatastrofer, sygdom eller fattigdom.

Tak for din hjælp – uanset om du sælger eller køber lodsedler, så bidrager du til, at endnu flere kan få uddannelse, sundhed og støtte til at kæmpe sig ud af fattigdommen gavn for dem selv og det land, de bor i.

Oven i købet har du muligheden for at vinde en af de mange gevinster, der er på lodsedlen. Der er gevinster for 121.133 kr. Lodsedlen er et skrabelod, så du straks kan se, om du har vundet.

Kontakt fundraiser og netværkskoordinator Anna-Marie Lauenstein på 41 999 332 eller aml@danmission.dk, hvis du vil være med til at sælge eller købe lodsedler!