Fra folkeskolen til tæt kontakt med Danmissions frivillige

Fra folkeskolen til tæt kontakt med Danmissions frivillige

41-årige Linda Gamst Josefsen er ny udviklingskonsulent for Danmission Genbrug i Midt- og Vestjylland.

Som ny udviklingskonsulent for Danmission Genbrug i Midt- og Vestjylland bliver det Linda Gamst Josefsens opgave at etablere nye genbrugsbutikker i regionen, supervisere eksisterende butikker og hverve endnu flere engagerede frivillige til at være en del af Danmission Genbrug.

Og Linda Gamst Josefsens kender allerede til Danmission Genbrug, hendes egen farmor var i en årrække frivillig i Danmission Genbrug i Vamdrup og den nye udviklingskonsulent besøger ofte Danmission Genbrug i Horsens.

Linda Danmission er bosat i Horsens med sin mand og to døtre på 10 og 12 år. Hun er uddannet folkeskolelærer og har i en årrække undervist på henholdsvis Jakobskolen i Aarhus og Torstedskolen i Horsens, senest har hun arbejdet med udvikling af undervisningsmaterialer i virksomheden restudy.dk.

Fra sit professionelle virke, men også fra sit eget frivillige engagement bl.a. som aktiv i Horsens Valgmenighed og næstformand for Rudehøj Efterskole har Linda Gamst Josefsen erfaring med at arbejde med frivillige.

Frivillighed er en værdi for mig, som jeg selv udlever, hvilket giver mig en god indføling med- og forståelse for frivillige. Som udviklingskonsulent ser jeg det som en af mine vigtigste opgaver at motivere og pleje de mange frivillige,” siger den tidligere folkeskolelærer.

Som ny udviklingskonsulent ser Linda Gamst Josefsen frem til at være med til at gøre Danmission, og det arbejde som organisationen yder i Afrika, Asien og Mellemøsten med overskuddet fra bl.a. Danmission Genbrug, endnu mere synlig i det midt- og vestjyske.

Jeg vil gerne se på, hvordan genbrugsbutikkerne i mit område kan få større gennemslagskraft i lokalsamfundet. Hvordan kan en genbrugsbutik øge sin interaktion med det omgivende samfund? Er det fx muligt at etablere et givtigt samarbejde mellem en efterskole og en genbrugsbutik?” siger Linda Gamst Josefsen.

Som aktiv i Horsens Valgmenighed har den nye udviklingskonsulent et solidt afsæt for at træde ind i Danmarks ældste missionsorganisation.

Jeg kan fuldt ud tilslutte mig Danmissions værdier og ser frem til at være med til at bære det kristne livs- og menneskesyn med mig ud i mit nye arbejde”.

Som noget af det første skal Linda Gamst Josefsen på besøg i en række af Danmission Genbrug, og hun glæder sig til at hilse på de mange engagerede frivillige.

Jeg glæder mig til at lære de frivillige og de enkelte butikkers historie at kende og finde ud af, hvad de er optagede af. Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af et stort fællesskab, hvis arbejde rækker langt ud i verden. Det er utroligt at tænke på, at det arbejde man laver i genbrugsbutik i fx Midtjylland rækker hele vejen til Afrika,” siger Linda Gamst Josefsen med henvisning til Danmissions arbejde for at skabe bedre vilkår for fattige og udsatte i Afrika, Asien og Mellemøsten.

Birgitte Birk
Udviklingskonsulent - Midt- og Vestjylland

 

Linda Gamst Josefsen er udviklingskonsulent for følgende butikker:

Danmission Genbrugsland, Horsens

Danmission Genbrug, Silkeborg

Danmission Genbrug, Bjerringbro

Danmission Genbrug, Fårvang

Danmission Genbrug, Ulstrup

Danmission Genbrug, Herning

Danmission Genbrug, Karup,

Snejbjerg Genbrug

Danmission Genbrugsland Holstebro

Ydre Missions Genbrug, Holstebro

Danmission Genbrugsland, Struer

Vestergades Genbrug, Struer

UG-Butikken, Lemvig

Danmission Genbrug, Ringkøbing

Kirkens Genbrug – Danmission, Tarm

Kvaglund Genbrug, Esbjerg

Sædding Genbrug, Esbjerg