Lucia-optog hos Odd Fellow logen

Lucia-optog hos Odd Fellow logen

Odd Fellow logens markante bygning på Nonnebakken i Odense var for første ramme om et lucia-optog i forbindelse med Årets Lucia Indsamling til fordel for Danmissions arbejde

I starten af 2014 kontaktede Stiftsbestyrelsen Fyn Loge 36 Treuga Dei’s overmester broder Klaus Madsen om muligt samarbejde med Danmission om relevante aktiviteter. Der kom dialog og flere møder med  logens  embedsmandsgruppe. Der var interesse for at indlede et projekt til fordel for Danmissions arbejde. Undermester broder Jørgen G. Knudsen fik til opgave  sammen med Hans Ross fra Stiftsbestyrelsen Fyn, at skabe et projekt. Dette blev til et Lucia optog med 36 piger fra Nørre Lyndelse Friskole ved Odense. Aftenen forløb på smukkeste vis med  ca. 150 imponerede søstre og brødre fra 2 loger . Der er ønske fra parterne om gentagelse i 2015.

Læs om andre arrangementer under Årets Lucia Indsamling – klik her