Supplér stellet op i genbrugsbutikken

Er der slået skår i det dyre porcelæn? Gør værdifulde genbrugskup i Danmissions genbrugsbutikker landet over!

Blandt de bunende hylder med service i Danmissions Genbrugsland i Holstebro har Anna og Knud Vestergaard gjort et fund: Et par Bing & Grøndahl kopper – der trods den lave pris, er magen til dem, de har derhjemme.

Så hvis familien er vokset eller børnebørnene har kostet for mange skår i porcelænet, så er hylderne i genbrugsbutikken en god mulighed for at finde fx en kop, der matcher dem hjemme i skabene. Hvis ikke den rigtige kop findes, er det måske et genkendeligt glas, en tallerken, et vinglas eller en skål, der kommer i kurven. Chancerne for at supplere stellet er mange i Danmission Genbrug, for hylderne rundt i landet er fyldt af godter. Det er bare med at kigge godt og ofte efter blandt varerne i genbrugsbutikken. Og hvis du er heldig som Anna og Knud, kan du gå hjem med et fund og samtidig have støttet Danmissions vigtige arbejde! Det kalder vi win-win!

Find din lokale genbrugsbutik her.