4. adventsgave: Den lille pige med svovlstikkerne

Hør skuespiller Bodil Jørgensen læse et juleeventyr til fordel for Danmissions indsamling til ofrene i Syrien.

Hvorfor støtter du Danmissions indsamling til Syrien?
”Os, der danser derinde i stuen, skal tænke på dem, der sidder ude i kulden og ikke kan få ild på en tændstik,” siger skuespiller Bodil Jørgensen og giver dermed også svaret på, hvorfor hun læser netop Den lille pige med svovlstikkerne, som hun kalder ”en lille historie med et stort budskab”.

”Min far læste den for mig, da jeg var lille, og jeg græd og græd og græd. Forleden læste jeg den for min datter, og hun græd og græd og græd. Og det skal vi også græde over…” siger hun.

”Jeg støtter indsamlingen til Syrien, fordi Syrien er den største humanitære katastrofe lige nu,” siger Bodil Jørgensen og fortæller, at hendes familie i år har besluttet at give genbrugsgaver og så i stedet sende gavebudgettet til dem dernede, som har så stort behov for støtte.

Følg Danmissions adventskalender på hjemmesiden og Facebook. Du kan stadig nå at høre og se vores formand, biskop Peter Fischer-Møller, læse ”Peters Jul”, skuespiller Lone Hertz med ”Verdens dejligste rose” og skuespiller Flemming Jensen med ”Min barndoms jul” fra henholdsvis første, anden og tredje søndag i advent.

Følg adventskalenderen her

Tak til alle, som støtter ofrene i Syrien med pengegaver og forbøn. Der er hårdt brug for vores opbakning.

Vi kan ikke overvinde mørket, men vi kan tænde lys. Lad os tænde lys sammen!

Glædelig jul og godt nytår – uanset hvor i verden I er.

 

[onlinedonation id=”121″]