Julelys fra Danmission

Julelys fra Danmission

Det første lys er Ordet, talt af Gud, det skabte liv, hvor alt var øde…

Sådan hedder det i en af vores nyere julesalmer. I Danmission forbinder vi også lys med liv og håb. Adventslys, Lucialys, juletræslys, Hellig Tre Kongerslys og alle de andre smukke lys, som frivillige fremstiller på lysestøberiet i Brædstrup og i Hårslev er med til at hjælpe mennesker ude i verden og herhjemme. På årsbasis bliver der produceret over 225.000 Danmission Lys. Overskuddet fra salget af lysene, som laves af lysestumper, går til Danmissions arbejde i Afrika, Asien, Mellemøsten og Danmark.

For de 35 kroner, som en pakke Danmissions Lys indtjener, kan et indisk kostskolebarn spise sig mæt i 14 dage, en kvinde i Tanzania kan købe et myggenet, og en præstestuderende i Cambodja kan få 1 dags undervisning, kost og logi på en bibelskole.

Du kan købe julelys i Danmissions genbrugsbutikker og hos de mange private lyssælgere. Lysene sælges også ofte til Danmission-arrangementer.

Tak til alle, som indsamler lysestumper, som støber lys, som sælger og som køber lysene!

… så vi for dem, der intet lys kan se,
kan tænde kun en lille kerte.”