Julen har englelyd

Julen har englelyd

I Danmissions webshop kan du finde smukke juleengle og støtte Danmissions arbejde rundt omkring i verden.

Årets glasengel

”Jeg har altid en lille ’lomme-engel’ på mig – det gør mig tryg,” fortæller glaskunstner Jette Holgersen, som har designet og fremstillet en ny engel til fordel for Årets Lucia Indsamling. For Jette har englene en stærk symbolværdi, der afspejler julens budskab.

”Hver engel er pudset og plejet og er mange gange i mine hænder. Det bedste er processen fra idé, til englen er omsat til glas. Det har stor betydning, at jeg holder af at lave englene og samtidig kan gøre en forskel for andre. For mig er englene en påmindelse om, at der findes mere mellem himmel og jord. Vi har ikke – og skal ikke have – alle svarene. I en travl hverdag, hvor vi måske nogle gange glemmer troen, er det vigtigt at huske på, at der findes noget større end os selv.”

Glasenglen 2014 sælges til fordel for Årets Lucia Indsamling. Den populære engel kan købes på www.danmission.dk/webshop.

Engle fra Bangladeshhæklet engel

Skjoldhøj Kirke i Aarhus er en af dem, som har fundet deres helt egen måde at være med i Årets Lucia Indsamling. Kirken har købt 200 hæklede engle fra Bangladesh, som uddeles ved julegudstjenesten. Kirkegængerne sendes hjem med en særlig julehilsen, som de så kan hænge på træet derhjemme, samtidig med at kirken støtter Årets Lucia Indsamling.

Det er 28-årige Gita, som har hæklet englene. Hun bor i en landsby i Bangladesh med sin søn på 9 år og forsørger familien som landmand. Men hun drømmer om, at hendes søn kan få en uddannelse. De penge, hun tjener på sine engle, hjælper med til at betale for sønnens skolegang, så drømmen kan blive til virkelighed for Gita og hendes søn.

Julepynt eller mandelgave

Mangler du at få mandelgaven i hus, eller vil du have en værtindegave med, der også skaber glæde rundt om i verden, så kig forbi Danmissions Lucia-webshop, der stadig har et flot udvalg af juleengle på lager. Eller klik forbi den almindelige Danmission webshop og find silketørklæder, filttøfler og meget andet godt.