Kirkeordfører roser Danmissions dialogarbejde

"Religiøse ledere kan og skal påtage sig et ansvar for at tale fredens sag," siger folketingsmedlem Mette Bock efter at have mødt syriske deltagere i Danmissions dialogprojekt

Læs folketingsmedlem Mette Bocks kommentar på kirkenupdate om trosdialog i Syrien. Mette Bock er kirkeordfører for Liberal Alliance og næstformand for Folketingets Kirkeudvalg.

“Forleden var jeg på Christiansborg vært ved et arrangement, i forbindelse med at Danmission havde samlet en række religiøse ledere fra Syrien til en konference her i København. Konferencen havde overskriften “What are the means to bring peace in Syria”. De religiøse leder ankom til Christiansborg iført deres religiøse symboler i form af bedekranse, turbaner i flere udgaver, kors, tørklæder, kyser og lange kåber. Og skæg i alle længder. Et farverigt selskab. De var ikke enige om alt – men enige om, at religiøse ledere, på tværs af religioner, både kan og skal påtage sig et ansvar for at tale fredens sag,” skriver Mette Bock blandt andet.

Klik her og læs hele kommentaren