Lucia-stafetten går fra kor til kor

Lucia-stafetten går fra kor til kor

Over hele landet samler kor ind til Årets Lucia Indsamling til fordel for Danmissions arbejde.

“Det er ganske gratis – men vi samler ind til Luciastaffetten.”

Sådan lød det fra gospelkoret Conquerors i ugen op til deres årlige julekoncert. Og den første aften i julemåneden, mødte 375 spændte mennesker op ved Natanaels Kirken på Amager. Allerede 45 minutter inden koncertens start var der kø foran dørene, og stemningen var fuld af forventning og glæde.

Med deres unikke stil, pustede koret liv i mange af de gamle julekendinge som ”Dejlig er jorden” og ”En rose så jeg skyde” –  alle i nyfortolkninger af dirigenten Claes Wegner.

Den næstsidste sang til koncerten var dirigenten Claes Wegners egen fortolkning af Lucia-sangen, som han lavede til Årets Lucia Indsamling i 2013. Under Lucia-sangen dansede de glade korsangere med skilte med der opfordrede til at støtte på MobilePay og SMS. Samtidig med sangen gik frivillige rundt blandt publikum med kurve, hvori de samlede ind til det godt formål. Alt i alt, endte Conquerors julekoncert med at rejse 7.514 til støtte for Danmissions arbejde.

Kommer du ikke lige forbi en koncert eller et andet arrangement under Årets Lucia Indsamling, så send en en SMS til 1277 med teksten ”Lucia”, så støtter du med 100 kr, Du kan også klikke her og støtte. Tak!

Kunne du kunne tænke dig at komme med til et af de mange arrangementer, der er i forbindelse Årets Lucia Indsamling? Så klik her og se, hvor de afholdes.

Luciastafetten kan du følge på Facebook – klik her