Butik nr. 86 under Danmission Genbrug

Tillykke til de frivillige, tillykke til kunderne, tillykke til Frederikssund og tillykke til Danmission med den nye genbrugsbutik, som åbnede 27. november

”Jeg vil gerne sige velkommen til Danmission som i dag åbner sin butik nr. 86 her i Frederikssund. I udfylder et tomrum. Butikken har stået tom længe og nu er den fyldt med genbrugsvarer. Mange mennesker har allerede afleveret noget til hylderne og I har allerede fået 20 frivillige fra byen som gerne vil indgå i et arbejdsfællesskab,” sagde borgmester John Schmidt Andersen til åbningen af Danmissions genbrugsbutik i Frederikssund.

Butikken er lys og venlig og de nye frivillige bød på kage og kaffe i anledningen af åbningen. Sognepræst Thomas Munk Rønberg fra Frederikssund kirke var mødt op for at byde butikken velkommen til samarbejde i byen.

Tillykke til Frederikssund og til Danmission.