BH’er til Danmission

Støt Brysterne-kampagne kommer også Danmission Genbrug til gode.

I flere uger er Mediecentret Taastrup/ Vestegnen blevet pyntet op med brugte BH’er. Det hele handler om at bakke økonomisk op om Støt Brysterne-kampagnen i kampen mod brystkræft og kulminerer med » Lyserød Lørdag « 4. oktober, skriver Lokalavisen Taastrup og Regionalavisen Vestegnen. Mediecentret, der står bag udgivelsen af lokalaviserne, donerer et beløb for hver BH, der bliver afleveret til mediecentret. Pengene går ubeskåret videre til Støt Brysterne. Og hvad sker der så med alle de BH’er, der er blevet indsamlet? Jo, de går også til et godt formål: Nemlig til Danmissions genbrugsbutikker i Taastrup og Hedehusene.

Har du lyst til at være en af de mange frivillige i fællesskabet omkring Danmission Genbrug, så kontakt din lokale butik:

Find din nærmeste butik – klik her

Læs mere om at være frivillig i Danmission Genbrug – klik her