Lolland Falster har genbesøg fra Tanzania

De tre tanzanianske gæster på besøg i bispegården hos Steen Skovsgaard.

Lolland Falster har genbesøg fra Tanzania

Evangelist, præst og lærer fra Tanzania besøger danske menigheder, men der er også tid til kartoffeldyrkning, sukkerroer og solceller. Genbesøget er en del af Danmissions arbejde for den globale kirke.

Besøg i bispegården i Nykøbing Falster, høstgudstjeneste i Nørre Ørslev Kirke, gospelsang i Lindeskovkirken, festaften i Sognets Hus i Maribo, besøg hos en kartoffeldyrker, visit ved solcellerne i Væggerløse, rundvisning på Sønderskovhjemmet, besøg i flere kirker og på sukkerfabrikkerne. Og meget mere. Programmet er tætpakket for evangelist Esther Kainamalyo, pastor Jerryson Mambo og lærer Innocent Lwakajenge fra Tanzania, som i disse dage gæster Lolland-Falster Stift.

Forleden var de til frokost hos biskop Steen Skovsgaard, som fortalte om det nye kunstværk foran bispegården, Hein Heinsens Treenigheden og viste bispegården og haven frem, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Gæsterne kommer fra området omkring Bukoba vest for Victoriasøen i det nordvestlige Tanzania, hvor Danmission har arbejdet i mange år gennem kirken.

Besøget, der er finansieret ved frivillige gaver fra menighedsrådene, Stiftsrådet, Rotary og privatpersoner i Lolland-Falsters stift, rundes af med gudstjeneste i Sundkirken 12. oktober, og dagen efter går rejsen hjemover til Tanzania.