Biskop Bashar: Tak for nødhjælp og forbøn

Danmissions partnerkirke i Nordirak hjælper de mange fordrevne, som har søgt tilflugt i Erbil, hvor behovet fortsat er stort. Danmissions udsending i Erbil har mødt biskoppen til en snak om de akutte behov, men også om partnerskab og kristent fællesskab i nødens stund.

Film af Lea Sorth, Danmissions udsending i Nordirak

“Ethvert bidrag er udtryk for solidaritet. Et udtryk for at vi ikke er glemt her i Nordirak. Det er vigtigt for os. I sådan en krisesituation kan alle føle den særlige form for fællesskab – men måske i særlig høj grad de kristne – når de oplever, at de har brødre og søstre verden over, som husker os med både forbøn og i nødhjælp,” siger biskop Bashar fra den kaldæiske kirke i Erbil i Nordirak.

Det er gennem denne kirke, at Danmission hjælper de titusindvis af mennesker, som er blevet fordrevet fra deres hjem af ekstremistiske islamister fra IS.

Få inspiration til, hvordan din kirke kan tage del i forbøn og indsamling til kirkens nødhjælpsarbejde her og nu i Nordirak – klik her

Her kan du downloade en indsamlingsplakat til våbenhuset – klik her

Kontakt os, hvis din kirke har brug for yderligere information om situationen i Nordirak – ring til Birgitte N. Warming på 41 999 315 eller bnw@danmission.dk

[onlinedonation id=323]