Et dødsfald

Genbrugskonsulent i Danmission Genbrug Bjørn Clausen er afgået ved døden.

Med sorg må vi meddele, at genbrugskonsulent Bjørn Clausen 23. juli 2014 er afgået ved døden efter flere års sygdom. Bjørn blev ansat 1. april 2007 og fik ansvar for Kirkens Genbrugs butikker vest for Storebælt. Efter delingen af Kirkens Genbrug blev hans ansvarsområde Syd- og Sønderjylland samt Sydfyn for Danmission Genbrug.

Bjørn var meget glad for at besøge ”sine” butikker og deltog ivrigt i udviklingen. Han var uddannet boghandler og holdt mange kurser i, hvordan man finder og prissætter de gode bøger. Derudover havde Bjørn særligt fokus på arbejdsmiljø i butikkerne.

Bjørn var altid optimistisk og på vej med nye planer til det sidste. Vi vil savne hans gåpåmod og munterhed – hans indsigt og visioner.

Æret være Bjørns minde.

På Danmissions vegne – Torben Holm, genbrugsleder.