Sommerlejr på Blåvandgård

Sommerlejr på Blåvandgård

I uge 30 fik mange børn nye minder på Danmissions sommerlejr

I mange, mange år har Danmission afholdt børnelejr ved den skønne Hvidbjerg Strand i Blåvand, på den smukke gamle lejr, Blåvandgård. Hvor mange år ved jeg ikke, men sommeren 1981 kom jeg selv på Blåvandgård med dét, der dengang hed DMS, og dengang havde lejren allerede eksisteret længe.

I år var der, som altid, Børnelejr i en uge og dernæst teenlejr i efterfølgende uge.

Blåvandgård er en uge med totaloplevelser og klassiske sommeraktiviteter i kombination med kreative og fantasifulde løb og lege. En uge hvor man lever på en anden måde, end man plejer.

Alle børn, burde have lov at prøve det: en uge, hvor man får nye venner. En uge, hvor den rolle man har til hverdag udfordres. En uge hvor der IKKE er mobiltelefon, tablets, computer, fjernsyn, men ægte nærvær. En uge hvor der er voksne, der hele tiden har tid til at lytte, tale, lege. Hvor der er voksne, der ikke er bange for at gøre sig til grin eller klæde sig ud for at underholde, gøre tingene livagtige og være det gode samværs ambassadører.Blåvand Børn 1 080

En forælder der hentede sit barn på lejren sagde: ”Det er her, minder skabes! Vi kan slæbe vores børn til alle dyre oplevelsesparker, men det er her, minder skabes!”

Næste år gør vi det igen! Send jeres børn på lejr, alle er velkomne!

Skrevet af Helle Merete Dissing, lejrchef