190.188 kroner kom der ind fra Gospel Aid

190.188 kroner kom der ind fra Gospel Aid

GospelAid indsamlede næsten 200.000 kroner til Danmissions indsats for udsatte børn i Egypten. Tak til alle, som bidrog til et fantastisk arrangement 14. juni.

190.188 kroner! Så meget stod der på den check, som GospelAid overrakte til Danmission under den store støttekoncert lørdag aften i Københavns Domkirke. Koncerten markerede afslutning til en hel dag med gospel, genbrug og godt til ganen på markedspladsen..

“Man bliver glad af at synge gospel. Det har jeg oplevet i dag. Men det fantastiske er, at med GospelAid spreder glæden sig helt til børnene i Cairo. Tak for opbakningen,” sagde en tydeligt rørt generalsekretær Mogens Kjær, da han tog imod gaven, som blev overrakt af Peter Dyhr fra The Gospel Fellowship.

Det er gospelkirken The Gospel Fellowship, der står bag GospelAid i samarbejde med Danmission. Pengene støtter udsatte børn i Cairo i Egypten – børnearbejdere, handicappede og andre børn, som har brug for opbakning.