Danmission er med på Folkemødet på Bornholm

Danmission er med på Folkemødet på Bornholm

12. til 15. juni inviterer Danmission sammen med en række andre kirkelige organisationer inden for i teltet ”mellem himmel og jord”. Velkommen til Folkemøde 2014.

Der er lagt op til ophedede debatter – også om kirkelivet – når titusindvis af mennesker i de kommende dage stimler sammen til Folkemøde på Bornholm.

Danmission byder sammen med en række andre kirkelige organisationer og kirker inden for i teltet ”mellem himmel og jord”.

På programmet står bl.a.: ”Halal og Fadervor” – hvilken plads skal religion have i det offentlige rum? ”Religionsfrihedens rolle i dansk udenrigspolitik” – kan og skal Danmark være til at gøre det nemmere at udfolde sin tro? “Bibelhistorie bestemmer ikke over danske politikere” – men har politikerne bibelhistorie med som arvegods, når de bestemmer politikken?

Vi indleder Folkemødet med en forbønsgudstjeneste torsdag formiddag i Allinge Kirke, men byder også på salmesang i nye klæder, koncert med Fangekoret og økumenisk gudstjeneste, hvor Bertel Haarder prædiker, inden vi søndag slutter af med gospel- og lovsangsfest.

I dagene 12. til 15. juni omdannes Allinge til en provinsby på størrelse med Herning eller Roskilde. Sidste år var der omkring 60.000 besøgende, da organisationer, foreninger og politiske partier fra hele landet mødtes for at udveksle holdninger og tale sammen i uformelle rammer i telte, boder, skibe og under åben himmel i de smukke omgivelser ved Allinge Havn. Folkemødet, som i år finder sted for fjerde gang, byder samlet set på 2000 arrangementer.

Vel mødt ”mellem himmel og jord”!

Se det fulde program – klik her